آیا میکرونیدلینگ برای ریزش مو موثر است؟
میکرونیدلینگ نوعی درمان زیبایی است که اثرات مختلف پیری را برطرف می کند. همچنین به دلیل تأثیر آن بر افزایش تولید کلاژن در پوست به آن سوزن پوستی نیز گفته می شود. میکرونیدلینگ شامل استفاده از یک ابزار با سوزن های کوچک است که باعث آسیب های جزئی پوست می شود. در حالی که میکرونیدلینگ به عنوان یک درمان جوانسازی استفاده می شود، ممکن است روشی برای درمان ریزش مو نیز باشد. حتی شواهدی وجود دارد که می تواند به نوع خاصی از ریزش مو به نام آلوپسی آره آتا کمک کند.
همچنین تصور میشود که همین فرآیند ایجاد زخم در پوست سلامت فولیکولهای مو را بازسازی میکند. تصور میشود که این امر میتواند منجر به رشد موهای جدید شود، یا ممکن است باعث ضخیم شدن موهای نازک شود که در آلوپسی آندروژنیک یا طاسی با الگوی مردانه دیده میشود.
فواید میکرونیدلینگ برای ریزش مو
میکرونیدلینگ برای اولین بار در دهه 1990 شهرت خود را به عنوان یک درمان اسکار و جای زخم به دست آورد. از آن زمان، به عنوان یک جایگزین یا درمان کمکی برای آلوپسی آندروژنیک و آلوپسی آره آتا مورد مطالعه قرار گرفته است. گذشته از تولید کلاژن در پوست، که تصور میشود زمینهساز یکی از دلایل مفید بودن آن برای اسکار آکنه است، تصور میشود که میکرونیدلینگ همچنین میتواند به القای سلولهای بنیادی در فولیکولهای مو کمک کند که ممکن است منجر به رشد مو شود.
میکرونیدلینگ همچنین ممکن است باعث جذب محصولاتی شود که برای درمان ریزش مو استفاده می شوند، مانند:
- ماینوکسیدیل (Rogaine)
- استروئید موضعی
- پی آر پی
میکرونیدلینگ برای ریزش مو چگونه انجام می شود؟
در طول میکرونیدلینگ، پزشک شما از وسیله ای دارای سوزن استفاده می کند. اندازه سوزن ها می تواند کمتر از 1 میلی متر تا چند میلی متر طول داشته باشد. همه آنها در یک دستگاه قرار دارند. این دستگاه در امتداد ناحیه درمان حرکت می کند و جراحات کوچک و کنترل شده ای ایجاد می کند. برخی بر این باورند که میکرونیدلینگ ممکن است باعث آزاد شدن عواملی شود که باعث رشد مو می شوند یا احتمالاً به طور مستقیم رشد مو را در نتیجه آسیب کوچک ایجاد شده تحریک می کنند.
پزشک شما حدود 45 دقیقه قبل از درمان، یک بیحس کننده موضعی روی پوست سر شما اعمال میکند. این کار به کاهش هر گونه دردی که ممکن است در طول درمان احساس کنید کمک می کند. زمان واقعی عمل می تواند بر اساس اندازه ناحیه درمان متفاوت باشد، اما معمولا کمتر از 10 دقیقه طول می کشد. پس از تکمیل میکرونیدلینگ پوست سر، پزشک ممکن است بسته به هدف جلسه میکرونیدلینگ، یک محلول موضعی روی آن ناحیه بزند یا تزریق مزوتراپی انجام دهد.
عوارض میکرونیدلینگ بر روی سر
خود میکرونیدلینگ ممکن است باعث موارد شود:
- کبودی
- زخم
- قرمزی نواحی درمان
- ورم
- درد
این ناحیه ممکن است تا چند روز پس از عمل قرمز و ملتهب باشد. طبق گفته آکادمی پوست آمریکا (AAD)، بیشتر عوارض جانبی در عرض 5 روز پس از درمان کاهش مییابد.
بیشتر بخوانید : آر اف فرکشنال در اصفهان
در صورتی که یکی از موارد زیر را داشته باشید میکرونیدلینگ برای شما توصیه نمی شود:
- سابقه آکنه یا اگزما داشته باشید
- شرایطی دارید که روند بهبودی را کند می کند، مانند دیابت
- از داروهای رقیق کننده خون یا سایر داروها استفاده می کنند
- همچنین میکرونیدلینگ برای زنان باردار توصیه نمی شود.
استفاده از ماینوکسیدیل بلافاصله بعد از میکرونیدلینگ می تواند به طور بالقوه جذب دارو را افزایش داده و باعث سوزش و خارش بیشتر در پوست سر شود. مهم است که با پزشک خود در مورد اینکه چه زمانی باید ماینوکسیدیل موضعی خود را پس از درمان از استفاده کنید، صحبت کنید.
بیشتر بخوانید : بلفاروپلاستی در اصفهان
پوست سر شما ممکن است بعد از درمان به آفتاب حساس تر شود، بنابراین تا حد ممکن تا چند روز از بودن در معرض مستقیم نور خورشید خودداری کنید. یکی دیگر از خطرات میکرونیدلینگ روی سر، احتمال عفونت است. مهم است که به یک کلینیک پزشکی و تخصصی پوست و مو با پزشکان با سابقه و معتبر جهت انجام میکرونیدلینگ مراجعه کنید. برای جلوگیری از عفونت باید دستورالعمل های مراقبت های بعدی خود را به دقت دنبال کنید. مراقبت های بعد از شما اغلب شامل تمیز نگه داشتن ناحیه برای چند روز و همچنین استفاده از آنتی بیوتیک های موضعی یا خوراکی تجویز شده است.
هزینه میکرونیدلینگ برای ریزش مو
هزینه های میکرونیدلینگ متغیر است، هر چه ناحیه درمان بزرگتر باشد، هزینه هر جلسه بیشتر خواهد بود. میکرونیدلینگ به طور کلی تحت پوشش بیمه پزشکی نیست زیرا یک درمان زیبایی محسوب می شود. با این حال، اگر این روش را برای اهداف پزشکی انجام دهید، ممکن است بیمه شما برخی از هزینه ها را پوشش دهد.
انتخاب یک پزشک
روش های میکرونیدلینگ در کلینیک نیلا توسط متخصصان دارای مجوز و متخصص پوست و مو انجام می شود. میکرونیدلینگ یک روش جراحی نیست، بنابراین معمولاً خطرات زیادی وجود ندارد. با این حال، همچنان توصیه می شود که به یک متخصص با تجربه و آموزش دیده برای کاهش عوارض احتمالی مانند جای زخم و عفونت مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.