زیبایی, کاشت مو و ابرو

همه چیز درباره کاشت مو به روش DHI

کاشت مو DHI

آنچه باید در مورد کاشت مستقیم مو DHI بدانید.

کاشت مو DHI چیست؟

بیش از 85 درصد از مردان در سن 50 سالگی موهای نازک دارند. بیش از 50 درصد از زنان نیز در طول زندگی خود مقدار قابل توجهی ریزش مو را تجربه خواهند کرد. چندین نوع جراحی کاشت مو در اصفهان برای کمک به رشد مجدد موهای از دست رفته انجام می شود. پیوند واحد فولیکولی (FUT) و استخراج واحد فولیکولی (FUE) دو روش رایج هستند.

در طول FUT، یک جراح نواری از مو را از پشت سر شما بریده و فولیکول‌های مو را جدا می‌کند. در طی FUE ، جراح فولیکول ها را مستقیماً از پوست سر شما خارج می کند. در هر دو جراحی، فولیکول ها در قسمت های طاسی پوست سر شما کاشته می شوند.

کاشت مستقیم مو DHI اصلاحی از تکنیک FUE است که توسط شرکت DHI Global Medical Group ایجاد شده است. در FUE ، جراح قبل از کاشت فولیکول های مو، به صورت دستی کانال های پوست سر شما را قطع می کند. در طول DHI، آنها از یک ابزار تخصصی به شکل قلم استفاده می کنند که می تواند هر دو را همزمان انجام دهد.

بیایید هر آنچه را که باید در مورد کاشت مو DHI بدانید را با هم مرور کنیم. همچنین آن را با FUT و FUE مقایسه می کنیم تا به شما کمک کنیم تصمیم بگیرید که کدام یک برای شما بهترین است.

نحوه عمل کاشت مستقیم مو DHI

DHI  یک نسخه اصلاح شده از کاشت مو FUE است و از روش مشابهی پیروی می کند. جراح فولیکول‌های مو را از قسمتی از پوست سر، معمولاً پشت سر شما، برمی‌دارد و آن‌ها را در نواحی طاسی کاشت می‌کند. این فولیکول های مو در نهایت باعث رشد موهای جدید می شوند.

این مواردی است که به طور کلی می توانید در طول عمل انتظار داشته باشید:

  • جراح سر شما را تراشیده و از بی حسی موضعی برای بی حس کردن آن استفاده می کند.
  • جراح فولیکول های مو را از پشت سر شما با استفاده از ابزاری با نوک ظریف استخراج می کند.
  • فولیکول های مو در ابزاری به شکل قلم قرار می گیرند و در قسمت طاس سر شما کاشته می شوند.
  • جراح از کرم آنتی بیوتیک استفاده می کند و یک بانداژ را روی همه محل ها اعمال می کند.

جراحی‌های FUE و DHI معمولاً حدود 8 ساعت طول می‌کشد، اما زمان دقیق بسته به تعداد فولیکول‌های موی کاشته شده می‌تواند متفاوت باشد. ممکن است 12 تا 18 ماه طول بکشد تا نتایج کامل جراحی مشاهده شود.

کاشت مو DHI

بیشتر بخوانید >> کاشت مو به روش SUT

کاشت مو DHI مناسب چه افرادی است؟

افراد مبتلا به آلوپسی آندروژنیک که شایع ترین نوع ریزش مو است، بهترین کاندیدها برای کاشت مو هستند. این حالت معمولاً به عنوان ریزش مو با الگوی مردانه یا زنانه شناخته می شود.

ویژگی های زیر نیز شما را کاندید مناسبی برای کاشت مو می کند:

  • سن. افرادی که کاشت مو انجام می دهند باید بالای 25 سال سن داشته باشند. ریزش مو قبل از این سن غیرقابل پیش بینی تر است.
  • قطر مو. افرادی که موهای ضخیم‌تری دارند معمولاً نتایج بهتری نسبت به افرادی که موهای نازک‌تری دارند به دست می‌آورند. موهای ضخیم تر به هر فولیکول مو پوشش بیشتری می دهد.
  • تراکم موی اهداکننده بیماران با تراکم مو کمتر از 40 فولیکول در هر سانتی متر مربع در محل اهدا کننده خود، کاندیدای ضعیفی برای کاشت مو در نظر گرفته می شوند.
  • رنگ مو. افرادی که موهای روشن یا رنگ مویی نزدیک به رنگ پوست خود دارند، اغلب بهترین نتایج را کسب می کنند.
  • انتظارات. افرادی که انتظارات واقع بینانه دارند به احتمال زیاد از نتایج خود راضی هستند.

کاشت مو DHI در مقابل FUE و FUT

DHI،  FUE و FUT همگی شامل برداشتن فولیکول‌ها از یک قسمت از پوست سر و کاشت آن‌ها در مناطق طاسی هستند.

در طی جراحی FUT، جراح یک نوار بلند و باریک از پوست را از پشت سر شما برش می‌دهد. تک تک فولیکول‌های مو برداشته می‌شوند و در امتداد خط مو کاشته می‌شوند. این روش معمولاً سریع‌ترین و ارزان‌ترین روش است، اما می‌تواند جای زخم طولانی‌تری به جای بگذارد. اگر موهای خود را کوتاه کنید جای زخم ممکن است قابل توجه باشد، اما موهای بلندتر معمولا آن را پنهان می کنند.

در جراحی های DHI و FUE، تک تک فولیکول های مو مستقیماً از پوست سر شما برداشته می شود. در طول FUE، یک جراح به صورت دستی یک سری از کانال ها را در پوست سر شما برش می دهد تا فولیکول های مو را وارد کند. تکنیک DHI به جراحان این امکان را می دهد که این برش ها را ایجاد کرده و همزمان مو را بکارند.

 DHI و FUE از اسکار طولانی ناشی از FUT جلوگیری می کنند، با این حال، این جراحی ها معمولا طولانی تر و گران تر هستند.

کلینیک های تخصصی کاشت مو که DHI را ارائه می‌دهند، ادعا می‌کنند که این پیشرفته‌ترین و مؤثرترین گزینه درمان مو است. با این حال، هیچ مطالعه ای وجود ندارد که نتایج را با سایر تکنیک های درمان مو مقایسه کند.

همه انواع جراحی FUE می تواند در درمان ریزش مو موفقیت آمیز باشد. با این حال، در مورد اینکه آیا FUT یا FUE روش موثرتری است، بحث هایی وجود دارد.

عوارض کاشت مو DHI و اقدامات احتیاطی

جراحی های کاشت مو نسبتاً بی خطر هستند و به ندرت عوارض ایجاد می کنند DHI و FUE نسبت به FUT کمتر تهاجمی هستند زیرا نیازی به جراح برای بریدن یک نوار بزرگ از پوست ندارند.

بسیاری از کلینیک های کاشت مو در اصفهان ادعا می‌کنند که تکنیک‌های FUE بدون زخم هستند، با این حال، هنوز هم باعث ایجاد یک سری اسکارهای ریز از برداشتن فولیکول‌های فردی می‌شوند. این اسکارهای کاشت مو معمولاً قابل توجه نیستند.

در اینجا چند مورد از عوارض احتمالی جراحی DHI آورده شده است.

کاشت مو به روش DHI

واکنش منفی به بی حسی

در طول DHI، بی حسی موضعی روی پوست سر شما اعمال می شود تا آن را بی حس کند. بی حسی به طور کلی بی خطر است، اما ممکن است در برخی افراد واکنش های منفی ایجاد کند. اکثریت قریب به اتفاق واکنش ها مربوط به ترس یا اضطراب است و نه حساسیت موضعی به بی حسی.

عفونت

ممکن است عفونت در محل اهدا کننده یا در ناحیه ای که فولیکول های مو کاشته شده است ایجاد شود. عفونت‌های جدی نادر هستند و در کمتر از 1 درصد از جراحی‌های کاشت مو رخ می‌دهند.

شوک ریزش مو

شوک ریزش مو می تواند در عرض 2 ماه پس از جراحی رخ دهد. به ریزش موی موقت در محل کاشت مو اشاره دارد. بهبودی کامل تقریباً همیشه در عرض 3 تا 4 ماه انجام می شود.

ظاهر نامطلوب

هنگامی که فولیکول های مو پیوند زده می شوند، باید به گونه ای در یک راستا قرار گیرند که شبیه رشد طبیعی موهای شما باشد. اگر فولیکول ها اشتباه کاشته شوند، می تواند منجر به ظاهری شود که شما از آن ناراضی هستید.

برای اینکه بهترین شانس را برای دستیابی به نتایج دلپذیر داشته باشید، با متخصصان کلینیک زیبایی نیلا بصورت رایگان مشورت کنید. نتایج قبل و بعد از مشتریان قبلی را بررسی کنید تا به شما در تصمیم گیری کمک کنند.

سایر عوارض

سایر عوارض احتمالی جراحی کاشت مو عبارتند از:

  • خون ریزی
  • سرگیجه
  • درد
  • افزایش ضربان قلب
  • التهاب فولیکول های مو
  • ظاهر پراکنده در اطراف محل اهدا کننده
  • جای زخم

هزینه کاشت مو DHI

هزینه کاشت مو بسته به شهری که در آن جراحی انجام می‌شود، کلینیکی که به آن مراجعه می‌کنید و میزان کل موهای کاشته شده به‌طور قابل توجهی متفاوت است. بیشتر بخوانید >> درمان ریزش مو با PRP

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *